Home Nieuws Toolstation komt naar de Leerwerkmarkt

Toolstation komt naar de Leerwerkmarkt

Toolstation is een van de snelstgroeiende leveranciers van gereedschappen, accessoires en bouwproducten voor de vakman en serieuze doe-het-zelvers. Hun multi-channel concept biedt klanten de mogelijkheid om via de webshop te bestellen, bij een van de vestigingen in Nederland of via de klantenservice. Zij bieden veel meer dan alleen gereedschap, elektriciteit, installatie, schroeven, bevestigingsmiddelen, werkkleding en heel veel professionele merken maken deel uit van ons uitgebreide assortiment. Het volledige assortiment is te vinden in de webshop, de catalogus en bij de vestigingen. Toolstation bestaat sinds 2006 en er werkt een deskundig team met één focus; de laagste prijs, alles op voorraad en goede en snelle service.

Vacatures

Toolstation zoekt op dit moment verkoopmedewerkers voor diverse filialen in Amsterdam en ook hebben zij een vacature voor Shopmanager Amsterdam.

De Leerwerkmarkt vindt plaats op dinsdag 18 juni van 10.00 -13.00 in Post Oost, Wijttenbachstraat 36h. De toegang is gratis. De markt is voor iedereen.