Home Nieuws Programma Gouden mannen in Amsterdam (Post) Oost.

Programma Gouden mannen in Amsterdam (Post) Oost.

Dynamo organiseert het programma “Gouden mannen in Amsterdam Oost”. Het start weer op 12 september 2022 in Post Oost. Het programma bestaat al ruim 8 jaar in Amsterdam West. Het heeft veel mannen geholpen om weer zin te krijgen iets te doen en iets te leren. Aan de hand van een intake wordt er een programma samengesteld dat kan bestaan uit sport, bewegen, taal, computervaardigheden of combinaties daarvan. Na 18 maanden is de “Gouden man” in staat zich goed verstaanbaar uit te drukken en te kunnen aangeven wat hem beperkt. Hij is in staat om formulieren zelf in te vullen. Hij kan snel met anderen in contact komen en afspraken maken. Hij is in staat zijn weg te vinden, beter zelf te bepalen en te vinden wat bij hem past, waardoor hij zonder schroom kan gaan meedraaien in het leven van alledag.

Het programma Gouden Mannen heeft weer ruimte voor nieuwe deelnemers! Juist in deze moeilijke periode willen wij toch contact houden met onze doelgroep. Gelukkig kunnen we in Post Oost in een klein groepje op Maandag ochtend & middag bij elkaar komen, zo houden we genoeg afstand.

Wil je je aanmelden? Stuur dan een mail naar:  mahmidan@dynamo-amsterdam.nl / NGentsidis@dynamo-amsterdam.nl / oost@goudenmannen.nl

Meer info nodig? dan kunt u ons bereiken op: Mohamed el HassaniM: 06-44310702 /

Nick Gentsidis M: 06- 34659320