Home Nieuws Oost Actief !
Doe je mee?

Oost Actief !
Doe je mee?

Met Oost Actief ga je samen met een participatiecoach op pad door Oost. We gaan samen de buurt ontdekken. We proeven en ervaren wat er allemaal kan. Je leert de verschillende voorzieningen in Oost kennen. Daarnaast maak je kennis met de activiteiten in Oost. Ook krijg je training om je talenten en interesses te ontdekken. Het doel is dat je straks beter weet wat je wilt en kunt doen in de buurt, zodat je straks lekker aan de slag kunt.

Reactie oud deelnemer

George zat al enkele maanden thuis. Hij had door verschillende omstandigheden geen werk. Hij vond het moeilijk om zelf iets te gaan ondernemen. Contact maken met andere mensen vond George ook lastig. Hij was somber en zag het niet goed zitten.

Toen George mee ging doen aan Oost Actief werd hij langzaam weer vrolijker. Hij had er veel plezier in om zijn buurt te leren kennen. Hij genoot van mensen om zich heen. Inmiddels is George begonnen met sporten met behulp van een beweegcoach Lara (ook via Post Oost). In september gaat hij aan de slag om zijn Nederlands te verbeteren via de gratis conversatielessen. George is nu minder somber en voelt zich lekkerder in zijn vel. Hij weet nu beter wat hij allemaal kan doen in Oost op het gebied van sport, activiteiten en (vrijwilligers) werk.

Aanmelden

Lijkt het je ook wat om in een groep op ontdekking te gaan door Oost en te onderzoeken waar je interesses en krachten liggen? Meld je aan bij:

Hester van Kranendonk
T: 06-12209958
E: h.kranendonk@civicamsterdam.nl

of bij

Mohamed A. El Hassani
T: 06 44 310 702
E: mahmidan@dynamo-amsterdam.nl