Home Nieuws Oost Actief gaat starten.
Doe je mee?

Oost Actief gaat starten.
Doe je mee?

Binnenkort gaat er weer een nieuwe Oost Actief groep van start. Met Oost Actief ga je in een groep 8 weken samen op pad door Oost. We gaan samen de buurt ontdekken. We proeven en ervaren wat er allemaal kan. Je leert de verschillende voorzieningen in Oost kennen. Daarnaast maak je kennis met de activiteiten in Oost. Ook krijg je training om je talenten en interesses te ontdekken. Het doel is dat je straks beter weet wat je wilt en kunt doen in de buurt, zodat je straks lekker aan de slag kunt.

Reactie oud deelnemer

George zat al enkele maanden thuis. Hij had door verschillende omstandigheden geen werk. Hij vond het moeilijk om zelf iets te gaan ondernemen. Contact maken met andere mensen vond George ook lastig. Hij was somber en zag het niet goed zitten.

Toen George mee ging doen aan Oost Actief werd hij langzaam weer vrolijker. Hij had er veel plezier in om zijn buurt te leren kennen. Hij genoot van mensen om zich heen. Inmiddels is George begonnen met sporten met behulp van een beweegcoach Lara (ook via Post Oost). In september gaat hij aan de slag om zijn Nederlands te verbeteren via de gratis conversatielessen. George is nu minder somber en voelt zich lekkerder in zijn vel. Hij weet nu beter wat hij allemaal kan doen in Oost op het gebied van sport, activiteiten en (vrijwilligers) werk.

Aanmelden

Lijkt het je ook wat om in een groep op ontdekking te gaan door Oost en te onderzoeken waar je interesses en krachten liggen? Meld je aan bij:

Daya Elzenga
T: 06 25 02 76 15
E: d.elzenga@civicamsterdam.nl

of bij

Mohamed A. El Hassani
T: 06 44 310 702
E: mahmidan@dynamo-amsterdam.nl

P.S. Wil je wel graag wat doen maar is 8 weken in een groep niet mogelijk qua tijd. Daya en Mohamed kijken graag samen met jou naar andere mogelijkheden.