Home KansenNet
Nederlands spreken

Kansennet
Nederlands spreken

“Je kunt vaak meer dan je zelf denkt!”

Heb je moeite met Nederlands spreken? KansenNet koppelt je aan een begeleider. Met hem of haar spreek je wekelijks af en praat je over interessante onderwerpen.

Wanneer

Maandag, dinsdag en woensdag van 10:00 – 13:00 in Post Oost (Wijtenbachstraat 36 hs).

Kosten

Gratis

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.kansennet.nl.

KansenNet Loopbaancoaching

Heb je vragen over het vinden van werk? Of wil je misschien van baan veranderen? Dit kan veel werk zijn. Denk aan het invullen van ingewikkelde formulieren of dingen uitzoeken die veel tijd kosten. KansenNet helpt jou bij het ontdekken van je kansen en je talenten. Otto Romijn, loopbaancoach bij KansenNet, vertelt: “Een van onze cliënten was een secretaresse uit de medische wereld die het daar niet meer naar haar zin had. Tijdens een gesprek over hobby’s en vrijwilligerswerk ontdekte ze dat ze meer geïnteresseerd is in technische beroepen. Uiteindelijk vond ze een baan bij een aannemer.” KansenNet helpt ook bij praktische zaken zoals het in orde maken van je CV en sollicitatiebrief.

KansenNet Startende Ondernemers

KansenNet helpt graag mensen die een fantastisch idee hebben en veel doorzettingsvermogen. Heb jij dus al maanden een idee voor een eigen onderneming en weet je niet waar je moet beginnen? KansenNet kijkt graag met je mee.

KansenNet Organisatieadvies (non-profit)

Heb je een eigen organisatie of project met een maatschappelijke doelstelling? En heb je behoefte aan deskundig advies? Of wil je een eigen maatschappelijk initiatief opzetten en wil je hier hulp bij? KansenNet biedt jou begeleiding.