Home Gouden Mannen

Gouden Mannen

Ben jij een man(migrant) van 40+ jaar of ouder, worstelend met de taal, formulieren, computers en jezelf?

Jij kan deelnemer worden van het programma Gouden Mannen”

Samen met jou vullen wij de mijn positieve gezondheid ”Zo gaat het met mij” vragenlijst van de GGD in. We praten over wat we leren en we delen beperkingen in groepsverband onder begeleiding van de trainers en docent(en).

Gouden Mannen

De mannen gaan in groepsverband in hun wijk of gebied op excursie (wat een geweldig onderdeel is in het programma), zo maken de mannen kennis met verschillende activiteiten, dagbestedingen en of vrijwilligers plekken. Zo geven wij de mannen een beeld wat voor mogelijkheden er zijn in hun eigen wijk. En zo blijven wij in het programma de Gouden Man prikkelen, inspireren, motiveren en in eigen kracht zetten om weer zelfstandig te bewegen tot meedoen.

Na 18 maanden is de Gouden Man in staat zich goed verstaanbaar uit te drukken en te kunnen aangeven wat hem beperkt. DigiD en BSN zijn geen magische woorden meer zodat hij in staat is om formulieren zelf in te vullen. Hij kan snel met anderen in contact komen en afspraken maken zonder dat het iets extra kost. Hij is zodoende goed in staat zijn weg te vinden, beter zelf te bepalen en te vinden wat bij hem past, waardoor hij zonder schroom kan gaan meedraaien in het leven van alledag.

Dus ben jij een geïnteresseerde Gouden Man?

Stuur dan een mail naar:

jbrontsema@dynamo-amsterdam.nl of IAbouchdak@buurtteamamsterdamoost.nl of kijk op Programma Amsterdam Oost – Stichting Gouden Mannen

De werving is al begonnen en op maandag 11 september 2023 gaat deze nieuwe groep van start.

Wil je nog persoonlijk contact om een potentiële Gouden Man voor te bespreken, dan kun je ons bereiken op: Dynamo- Post Oost: Tel: 020-46 90 380/ Jelte Brontsema M: 06 44 13 98 52/ Ibrahim Abouchdak 06-26633548.

Wanneer

Maandag tussen 14.00 – 17.00 uur bij Post Oost (Wijttenbachstraat 36 hs).

Kosten

Gratis